The Cold Light of Day (2012)

English Here ...

Genre
: Actie/Thriller
Land : USA/Spanje

Cast :
Henry Cavill : Will
Bruce Willis : Martin
Sigourney Weaver : Jean Carrack

Regisseur :
Mabrouk El Mechri

Korte Inhoud
Tijdens een zeiltocht in Spanje wordt de familie van een jonge Wall Street makelaar ontvoerd.
Tijdens de zoektocht naar zijn gezin stuit hij op een samenzwering van de overheid en een connectie tussen de kidnapping en zijn vader.

Mijn mening
Ik vond het maar een flauw afkooksel van The Bourne trilogie. Een actiefilm die niet opvalt tussen de duizenden andere actiefilms. En het inbrengen van klinkende namen zoals Willes en Weaver heeft er ook niet toe bij gedragen dat het een topper werd. Ze hadden trouwens ook maar een miniem rolletje. Wat me wel mateloos stoorde was het te onpas verschijnen van enorme reclame's van topmerken ... het leek wel een uitgerokken reclameblok bij momenten.


Het verdict 2/10
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten