Boy Wonder (2010)
English Here ...


Genre : Misdaad/Actie
Land
: USA

Cast :
Caleb Steinmeyer : Sean Donovan
Zulay Henao : Teresa Ames
Bill Sage : Terry Donovan

Regisseur
:
Michael Morrissey

Korte Inhoud
Een kleine jongen uit Brooklyn is getuige van de brutale moord op zijn moeder en groeit op met de obsessie om de moordenaar te vinden. In het leven is hij overdag een hardstuderende scholier en in de avond speelt hij de held. Maar wat is een echte held? En wie beslist wat goed en fout is? Als de grenzen vervagen begint Sean's dubbelleven in te werken op zijn gevoelens en zijn wereld staat op het punt om in te storten.

Mijn mening
Aangenaam verrast door deze film. Een typisch wraak-filmpje. Maar het zat wel behoorlijk goed in elkaar met een verrassend einde. Steinmeyer speelt de op wraak beluste tiener wonderbaarlijk op een erg realistische manier. Hij loopt er ook getormenteerd bij de hele film. 
De enkele vechtscenes zijn kort maar energiek en puur geweldadig. Boy Wonder is dus eigenlijk wel eens een verademing tussen al de andere thriller-brol die de laatste jaren op de markt worden gegooid. Die gast Caleb moeten we in de gaten houden. Daar gaan we nog wel eens van horen !

 Het verdict 8/10 
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten