Wrath of the Titans (2012)

Korte Inhoud
Tien jaar nadat hij in een heroïsch gevecht de monsterlijke Kraken heeft verslagen, probeert Perseus – halfgod en zoon van Zeus – een normaal leven te leiden als visserman. Ondertussen strijden goden en Giganten om de overheersing. De goden zijn verzwakt door een gebrek aan menselijke devotie en verliezen de controle over de gevangen Giganten en hun woeste leider Kronos, de vader van de heersende broers Zeus, Hades en Poseidon. Het triumviraat heeft hun vader lang geleden van de troon gestoten en hem aan zijn lot overgelaten in de Tartarus, een kerker diep in de onderwereld.

Genre : Fantasy/Avontuur
Land
: USA


Cast :
Sam Worthington : Perseus
Ralph Fiennes : Hades
Liam Neeson : Zeus

Regisseur :
Jonathan Liebesman

Mijn mening

Ik had hoge verwachtingen voor deze film, maar buiten de indrukwekkende SE's en geluidseffecten, is dit verder saai en inhoudloos. Het verhaal komt blijkbaar op de 2de plaats.


Het verdict : 3 / 10
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten