Red State (2011)

 English HereKorte Inhoud
Jarod nodigt zijn vrienden uit voor een gangbang met een 38 jarige vrouw. Als ze de vrouw ontmoeten , krijgen ze een gedrogeerd biertje en raken allen buiten bewustzijn. Als ze terug ontwaken , ontdekken ze dat ze opgesloten zitten in de kerk van de fundamentalistische priester Abin Cooper en dat ze gedood zullen worden.
Genre : Actie/Horror
Land
: USA


Cast :
Michael Angarano : Travis
John Goodman : Joseph Keenan
Michael Parks : Abin Cooper

Regisseur :
Kevin Smith

Mijn mening


Dit zal wel uitgroeien tot een zogenaamde "Cult"-film in de toekomst. Ik zal er echter niet terug naar kijken als Cult-film.
"Barbarella", "Evil Dead", "Mad Max" en "The Rocky Horror picture show" ... DAT zijn cult-films. Dit is een lege doos over een paar ubergeile tieners die in het web terecht komen van één of andere geschifte sekteleider.


Het einde was vreselijk slecht en ik begrijp niet waarom dit het etiket horror opgesêld krijgt.Voor mij heeft dit helemaal niks te maken met horror.
Enige klein pluspuntje was John Goodman.


Het verdict : 1 / 10
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten