Riddle (2013)

 English HereKorte Inhoud
Studente Holly Teller trekt naar het mysterieuze stadje Riddle, Pennsylvania, op zoek naar haar vermiste broer. Tegen de wil van de lokale sheriff begint ze een mysterie te ontrafelen dat met een verlaten psychiatrisch ziekenhuis aan de rand van de stad te maken heeft. Ze stoot op het angstaanjagend verleden van de stad die vastbesloten is dit verborgen te houden.

Genre : Thriller
Land
: USA


Cast :
Elisabeth Harnois : Holly Teller
Val Kilmer : Sheriff Richards
Diora Baird : Amber Richards

Regisseur :
John Hartman,Nicholas Mross

Mijn mening

Het begin was veelbelovend , maar evolueerde naar een saai, enorm voorspelbare film. Inderdaad een scenario dat hoogstwaarschijnlijk bijeen geschreven is op een korte nacht. Maar wat mij enorm stoorde was het verschrikkelijk slechte acteerwerk. Van het ene moment ging zus Holly van een in haar lot berustend meisje naar een verlossende engel door het zien van een schim en een paar schoenen. De 2 coole binken die de oorzaak waren, werden ineens de helpende handlangers en, alhoewel ze al hun hele leven lang in dat godvergeten gat woonden, gingen dan ook nog eens in haar verhaal geloven en hadden geen flauw idee dat haar broer wel eens in dat gehucht zou kunnen verblijven.


Haal er nog een ongeloofwaardig idee bij van een door de lokale bevolking in brand gestoken psychiatrische instelling, een wending van adoptie en je weet al hoe de vork in de steel zit. Uiteindelijk geen enkele verklaring en plots fini film. Ik wist trouwens niet dat Val Kilmer zo wanhopig was om aan zo'n miskleun mee te doen !
Ik weet niet of er ooit een slechtere film kan gemaakt worden ... ik vrees het niet.


Het verdict : 0 / 10
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten