The Last Stand (2013)

 English HereKorte Inhoud
Owens is sheriff in het slaperige grensstadje Sommerton Junction na het verlaten van de LAPD. Na een spectaculaire ontsnapping uit dendert de meest beruchte drugsbaron in een speciaal uitgeruste auto met een gijzelaar en een leger bendeleden de richting van zijn stadje. Zijn laatste taak is om deze misdadiger kost wat kost tegen te houden.

Genre : Actie
Land
: USA


Cast :
Arnold Schwarzenegger : Sheriff Owens
Johnny Knoxville : Lewis Dinkum
Forest Whitaker : Agent John Bannister

Regisseur :
Kim Jee-Woon

Mijn mening

Arnie is back !
Leuke,vermakelijke op-en-top actie met Arnold als sherriff in een godverlaten gat ergens tegen de Mexicaanse grens op weg naar zijn pensioen. Verwacht geen doordacht verhaal want het is soms lachen hoe het soms verloopt. Maar het gaat puur om de actie. Verschillende vuurgevechten, waar de kogels in overvloed rondvliegen. Waren de meeste inspecteurs maar zoals hem in de film, dan zouden de misdaden nogal snel worden opgelost.


Twee truckers in een cafe en een dode oude boer en Arnold wist onmiddelijk dat er een connectie was en dat het er nogal zou gaan stuiven. Vermakelijke achtervolging in een maïsveld dat afgesloten wordt met een heroïsch gevecht ...Voor mij prima voor een zaterdagavond. Maar overduidelijk hoe erbarmelijk slecht het acteertalent van Schwarzenegger is. Hij had teveel tekst in deze film en zou zich beter beperken tot de pure actie.   


Ben eens benieuwd of er nog films van hem gaan uitkomen !


Het verdict : 7 / 10
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten