Extracted (2012)

 English HereKorte Inhoud
Een wetenschapper die een techniek heeft uitgevonden om in mensen hun herinneringen te kijken, komt in een gevaarlijke situatie terecht, nadat hij een opdracht heeft aanvaard om dit toe te passen bij een heroine verslaafde , om er achter te komen of deze man een moord heeft gepleegd.

Genre : SF
Land
: USA


Cast :
Sasha Roiz : Tom
Dominic Bogart : Anthony
Jenny Mollen : Abbey

Regisseur :
Nir Paniry

Mijn mening


SF uit hetzelfde straatje als "Inception" en "Source code", alleen minder spannend en eerder langdradig. Het concept is interessant maar de uitwerking laat te wensen over. Het is precies een ellenlange conversatie tussen een psychiater en zijn patient. Simpel onderwerp, lange vertelduur. Voor zo een briljante wetenschapper, vind ik het een tikkeltje overdreven dat hij geen rekening hield met het feit dat herinneringen ook geconditioneerd kunnen zijn. Best dat hij eens een boekje had gelezen over Pavlov of placebo.


Op het moment dat ik iets te drinken ga halen bij een film zonder de pauze knop te gebruiken , wil dit louter en alleen zeggen dat ik benieuwd ben naar het einde. Geen goed teken meestal 


Het verdict : 3 / 10
Links : IMDB , Moviemeter  
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten