Last Kind Words (2012)

 English HereKorte Inhoud
De 17-jarige Eli is net verhuisd naar Kentucky om te werken aan de afgelegen boerderij van een plaatselijke kluizenaar. Op een onverklaarbare manier voelt hij zich aangetrokken door het vreemde bos dat grenst aan de boerderij. Eli ontmoet de mooie, lieve en mysterieuze Amanda,die schijnaar het perfecte meisje is. Maar met de ontdekking van opgeknoopte rottende lichamen , beseft hij dat het bos - en Amanda - zenkele zeer duistere geheimen herbergen.
Genre : Drama/Mysterie/Horror
Land
: USA


Cast :
Brad Dourif : Waylon
Spencer Daniels : Eli
Alexia Fast : Amanda

Regisseur :
M. Night Shyamalan


Mijn mening

Wel, hier word je dus ook niet echt vrolijk van. Eerder depressief. De filmposter geeft je echter een vertekend beeld. Je verwacht eigenlijk toch een beetje een creepy film. Het meisje lijkt mishandeld en gefolterd op deze foto ... uiteindelijk is het een gewoon liefdesverhaal, verweven met een misdaad uit het verleden met rusteloze zielen als resultaat. Eli, ontmoet zo'n rusteloze ziel in de gedaante van Amanda (knappe verschijning trouwens) en ontrafelt beetje bij beetje het complete verhaal. En inderdaad, het einde maakt je er niet vrolijker op.


Brad Dourif als Waylon, de eigenaar vind ik voortreffelijk. De ietwat wereldvreemde vogel, die balanceert tussen vriendelijkheid/bezorgdheid en vijandig met een ietsiepietsie krankzinnige trekken. Voor mij had Spencer Daniels wel de moeilijkste rol ... bij mijn weten heb ik nog nooit een film gezien , waar iemand de hele film zo triest en duf voor zich heen kijkt
Toch een film die de moeite is om eens te kijken. En dat voor de prachtige scenery en de beklijvende muziek.


Het verdict : 4 / 10
Links : IMDB , Moviemeter 
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten