Parker (2013)

Korte Inhoud English Here
Parker is een professionele dief die leeft volgens een erecode: steel van de rijken en doe geen mensen pijn die het niet verdienen. Maar bij zijn laatste overval verraadt zijn team hem, nemen zijn deel van de buit mee en laten hem voor dood achter. Parker is vastbesloten ze hun verdiende loon te geven en spoort ze op in Palm Beach, waar de groep een grote overval beraamt. Vermomd als rijke Texaan neemt hij de knappe Leslie aan als zijn partner. Samen bedenken ze een plan om de zaak recht te zetten.

Genre : Actie
Land
: USA


Cast :
Jason Statham : Parker
Jennifer Lopez : Leslie Rodgers
Nick Nolte : Hurley

Regisseur :
Taylor Hackford

Mijn mening


Puike actiefilm met yep ... alweer Jason Statham.

Geen bijster origineel verhaal.Voorspelbaar tot en met ... maar Statham maakt er weer een festijn van door zijn coolness en de aardige actie/vecht scene's. 't Is inderdaad wel een dertien-in-een-dozijn film maar voor een zaterdagavond is het puur entertainment.


Qua bijrollen was het niet veel soeps. Nick Nolte is opvulsel met een nietszeggende rol ... en man wat ziet die vent er opgeblazen uit na al die jaren. Best dat die gepensioneerde gaat spelen op Palm Beach. En La Lopez is duidelijk ook niet aangeworven voor haar acteertalent of haar wulpse vormen Ik ben er zeker van dat haar bipsen gefotoshopt zijn op de filmposter want in de film zelf blijft er niks over om je aan te vergapen. Ze huppelt er louter en alleen in mee om haar welbekende naam te laten pronken op de affiche !


Leuke actieprent dus met een Statham die de fakkel stilletjesaan overneemt van Bruce W. in zijn jonge glorietijden : keihard,droge humor en een coolness waarvan je zegt : aan die vent krijg je geen koelkast verkocht wegens onnodig ... 


Het verdict : 6 / 10
Links : IMDB , Moviemeter

Geen opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Blogger.