The Package (2013)

 English HereKorte Inhoud
Het enigste dat Tommy Wick moet uitvoeren is een pakje bezorgen aan een misdaadbaas , beter gekend als "The German". Het lijkt een routine klusje totdat een rivaliserende bende een poging waagt om het kostbare pakketje te bemachtigen. Tommy moet zich stevig verdedigen om het veilig te kunnen afleveren. Het probleem is echter dat het pakje niet datgene is wat hij dacht dat het zou zijn ...
Genre : Actie
Land
: USA


Cast :
Steve Austin : Tommy Wick
Dolph Lundgren : The German
Darren Shahlavi : Devon

Regisseur :
Jesse V. Johnson

Mijn mening


Matig B-filmpje. Een actie film zoals er in de jaren 80/90 met de vleet werden gemaakt. Lijkt precies alsof de nieuwe hype tegenwoordig is om oude actie-helden van stal te halen ("Expendables", "The Last stand"). Dolf Lundgren spreekt nog altijd zo traag als een slak en Steve Austin ziet er nog altijd uit als een kleerkast. Louis XIV stijl dan wel.

De actie was soms zo nep en het verhaaltje van het bloedtype was zo ver gezocht en ongeloofwaardig. Zoals Dolf zei : " De kans om een match te vinden was bijna onbestaande..." maar toch toevallig loopt Steve in de buurt rond. En dan kennen ze elkaar nog eens ergens van uit het verleden ... hoe is het mogelijk.


Spijtige vertoning en waarschijnlijk de laatste wapenfeiten op cinematografisch gebied van beide heren !

P.S. Ik heb altijd al eens willen weten hoe het mechanisme van een bowlingbaan er nu in werkelijkheid eigenlijk uitziet. Dat heb ik dan wel lekker meegekregen bij deze film


Het verdict : 3 / 10
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten