Moms' night out (2014)

English Here ...

Genre
: Komedie
Land : VS

Cast
:
Sarah Drew : Allyson
Sean Astin : Sean
Patricia Heaton : Sondra

Regisseur
: Andrew & Jon Erwin

Korte Inhoud

Allyson en haar vriendinnen maken zich op voor een rustige, volwassen avond uit. De moeders verlangen naar een diner en een goed gesprek. Maar om te kunnen genieten van een goed gesprek en eten dat niet in een zak wordt geserveerd, moeten ze hun echtgenotes voor een paar uur alleen achter laten met de kinderen. Dat moet toch geen probleem zijn?

Mijn mening

“So here's the Plan... We take them inside, get their hand stamped and they can't get out. Like Shawshank Redemption.”


Laat ik kort maar krachtig beginnen. Persoonlijk vind ik dit een belediging voor alle huidige vaders die weer afgeschilderd worden als zijnde niet capabel om kinderen op te voeden of er eventjes op te letten. Weeral wordt het beeld opgevoerd dat een familiaal leven en de dagelijkse organisatie alleen perfect kan verlopen als super-mama in de buurt is. Laat het over aan manlief en alles zal weer eindigen in een chaotische warboel. Sorry, maar dat vind ik zo’n vreselijk achterhaald idee en onderwerp voor de zoveelste “alles-loopt-fout” film. In deze tijden waarbij men met termen zoals “De nieuwe man” afkomt is dit toch wel een ouderwets beeld dat ze je voorhouden. En het feit dat de moderne vrouw tegenwoordig zonder problemen een veelvoud van taken simultaan kan uitvoeren, is ook maar een zeldzaamheid. Er zijn genoeg vrouwen die niet gezegend zijn met die multitasking functie.


En dan heb ik ook nog eens een hekel aan dit soort films waarbij alles steeds fout loopt en het er wel op lijkt alsof “Murphy” om elke hoek ligt te kijken om te pas en te onpas zich te bemoeien met de situatie zodanig dat alles in het honderd loopt.
My rating 2/10
Links : IMDB
, Moviemeter


Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen