Extraterrestrial (2014)

English Here ...

Genre
: SF/Horror
Land : Canada

Cast
:
Brittany Allen : April
Freddie Stroma : Kyle
Melanie Papalia : Melanie
 
Regisseur
: Colin Minihan

Korte Inhoud

Een groep schoolvrienden gaat naar een afgelegen hut in het bos voor een weekendje feesten. 's Nachts zien ze plots een vreemde vuurbal die uit de lucht valt. Ze rijden naar de plek toe en ontdekken het wrak van een neergestort vliegtuig en een stel onheilspellende voetafdrukken die vanuit het vliegtuig de bossen in leiden. Wanneer ze vanuit alle hoeken aangevallen worden door ongewenste, wraakzuchtige bezoekers verschansen ze zich in de hut, barricaderen ze ramen en deuren en proberen ze de nacht te overleven.

Mijn Mening

It's a basic simple agreement with one cardinal rule: Do not engage.
And you, you engaged.
What do you mean?
Sweetheart, you shot one of them. Broke the treaty. Now they're out for blood.


Wat krijg je als je een doorsnee buitenaards wezen een lading hagel door zijn lijf jaagt ? Inderdaad, een pisnijdige E.T. die zint op wraak omdat je een overeenkomst hebt geschonden. Geloof het of niet maar na het incident in Roswell heeft de Amerikaanse regering een pact gesloten met deze marsmannetjes. Onze wereldbol wordt op die manier behoed voor een totale vernietiging. In ruil hiervoor mogen deze op Dr. Josef Mengele lijkende wezentjes van tijd tot tijd enkele aardbewoners ontvoeren, om te gebruiken als Guinese biggetjes tijdens bepaalde experimenten. Uiteindelijk is het een soort “Dark Skies meets Friday the 13th”. Een doorsnee Science Fiction slasher film met oppervlakkig acteerwerk, enkele gore momenten en onbezielde SE’s. Maar op het einde verandert de toon en stemming van deze film volledig en waan je je zelfs aan boord van de U.S.C.S.S. Nostromo.
Get it on Amazon ...
Het verdict 5/10
Links : IMDB, Moviemeter  


Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen