Wolves (2014)

English Here ...

Genre
: Horror
Land : Frankrijk/Canada
 
Cast
:
Jason Momoa : Connor
Lucas Till : Cayden Richards
Merritt Patterson : Angelina

Regisseur
: David Hayter

Korte Inhoud

De 18-jarige Cayden Richards heeft het allemaal. Hij is aanvoerder van het middelbare school footballteam, haalt goede cijfers en heeft een prachtige vriendin. Maar als hij op een nacht wakker wordt zijn zijn ouders op brute wijze vermoord en is hij geschokt als hij beseft dat hij veranderd is in een wilde wolf. In paniek slaat hij op de vlucht. Zijn zoektocht leidt hem naar het geïsoleerde stadje Lupine Ridge, waar twee groepen weerwolven op voet van oorlog staan met elkaar.

Mijn Mening


Life is like an onion.
That's what they say.
The more you peel it back,
the more it makes you cry.
Especially when
you're afflicted.

Het is overduidelijk dat iedereen op zoek is naar die goudmijn om iets gelijkaardigs als “Twilight” te produceren. De makers van “Wolves” hebben er dan ook nog David Hayter bij gehaald(schrijver van X-men) en verzonnen een ander thema. “Hey, “Twilight” gebruikt vampieren. Wat als we nu eens een roedel weerwolven erbij halen ? En ook een knappe jonge kerel als hoofdrolspeler die dan een frisse,jonge deerne ergens in een verlaten oord ontmoet ? Misschien is het wel de aanloop voor een hele reeks succesrijke vervolgen waar tieners massaal naar komen kijken !”. Na het bekijken van dit vreselijk slecht geacteerd en nietszeggend voorspelbaar verhaal over een eeuwenoude stam weerwolven die zich teruggetrokken hebben in een commune waar ze niemand ten laste zijn en uiteindelijk onder elkaar wedijveren, adviseer ik toch maar deze plannen op te bergen. Dit om een financiële kater te vermijden.
Het Verdict 1/10
Links : IMDB, Moviemeter


Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen