VANish (2015)

English Here ...


Genre : Actie/Misdaad/Horror
Land : VS
 
Cast
:
Maiara Walsh : Emma
Danny Trejo : Carlos
Austin Abke : Jack

Regisseur
: Bryan Bockbrader

Korte Inhoud

De dochter van de leider van een kartel wordt ontvoerd uit wraak. De situatie verandert echter al snel wanneer blijkt dat het meisje een vechter is in plaats van een slachtoffer. Als er steeds meer slachtoffers vallen wordt de motieven en de loyaliteit van de ontvoerders danig op de proef gesteld.


Mijn mening

“Max, hide the beers.
I mean, who gives a shit, man. The whole fucking van smells like pot and alcohol.”

Bij het zien van de titel moest ik onvermijdelijk denken aan het legendarische poetsproduct dat gebruikt wordt om vlekken te verwijderen. Ik moet eerlijk toegeven dat naarmate de film vordert en vooral bij de ruige en gore climax op het einde, men gerust een hele lading van dit product had mogen laten aanrukken om de ontstane vlekken (bloedvlekken in dit geval) te verwijderen. Uiteindelijk zal de initiële bedoeling van de filmtitel wel een verwijzing zijn naar het feit dat de gehele film zich bijna louter en alleen afspeelt in een busje (van). “VANish” mag je gerust een low-budget film noemen dat op een onwezenlijk korte periode is gemaakt. In 13 dagen tijd hebben ze het hele geval ingeblikt en dat is er lichtjes aan te zien.Het Verdict 5/10
Links : IMDB, Moviemeter

Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen