Tracers (2015)

English Here ...

Genre : Action

Land : VS
   
Cast
:


Taylor Lautner : Cam
Marie Avgeropoulos : Nikki
Adam Rayner : Miller
 

Regisseur : Daniel Benmayor


Korte Inhoud
De New Yorkse fietskoerier Cam slaat vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Amerikaanse maffia. Wanneer hij de aantrekkelijke free runner Nikki tegen het lijf loopt, is er meteen sprake van een klik. Ze introduceert hem aan de sensationele wereld van parkour; een sport waarbij buitengewone snelheid, het verleggen van grenzen en het overwinnen van obstakels centraal staan.


Mijn mening


“You're one of those kind of people.
What kind of people is that?
Can't hang on to anything nice.”


“Tracers” is zo’n film waar ik moeite mee heb om het in de juiste categorie te klasseren. Vond ik het nu een vreselijke film ? Zo eentje dat louter en alleen dienst doet als opvulsel van onbestemde vrije tijd ? Of was het nu toch een film die ontspannend genoeg was om mijn volledige aandacht op te eisen ? Uiteindelijk moet ik op beide vragen “Ja” antwoorden. Enerzijds kon ik het niet anders als nutteloos tijdverdrijf bestempelen. Nu, het feit dat Taylor Lautner, alom bekend van de “Twilight” saga, hier in meespeelt, is al een reden dat er ergens een alarmbelletje afgaat. Het zal niet voor zijn acteerprestaties zijn dat hij hier wordt opgevoerd, maar eerder voor zijn aantrekkelijk uiterlijk en afgetraind lichaam. Een soort magneet om ervoor te zorgen dat horden bakvissen massaal naar de cinemazalen afzakken. Het was te verwachten dat het resultaat niet bijster origineel zou zijn. Alweer krijg je het welbekende verhaal voorgeschoteld waarbij twee fris uitziende tieners elkaar toevallig tegen het lijf lopen (letterlijk dan nog ook), bij elkaar verzeild geraken en bepaalde hachelijke situaties meemaken. Initieel zal er eentje zich afwijzend gedragen en op het uiteinde is alles koek en ei en redden ze zich samen uit hun penibele situatie. Happy End, smakkende zoenen en met vlinders in de buik op naar een schitterende toekomst. Op dat vlak is het een oerdegelijke film. Oerdegelijk saai.
Het verdict 2/10 
Links : IMDB, Moviemeter   


Follow me by E-mail
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen