Haunt (2014)English Here ...

Genre
: Horror
Land : VS

Cast
:

Jacki Weaver : Janet Morello
Liana Liberato : Sam
Harrison Gilbertson : Evan Asher

Regisseur : Mac Carter

Korte Inhoud

Een gezin neemt zijn intrek in een nieuwe woning met een duister verleden. Wanneer hun zoon een relatie begint met het knappe buurmeisje beginnen ze samen hun seksuele gevoelens te ontdekken. Onbewust roepen ze hiermee een alternatieve dimensie van het huis op.

Mijn mening

“So you want to hear a ghost story?
Well, every ghost story begins with a house... and a tragedy.
And so we begin with mine.”


Zo griezelig als het begin, zo doorsnee voelt de rest van de film aan. Het zoveelste bezeten-huis onderwerp waarbij een heel assortiment van reeds gebruikte elementen uit gelijkaardige films gebruikt wordt. Voor de echte horror-fanaten is het allemaal gekend en niks verrassends. Verwacht je weer aan krakende deuren, entiteiten die zich manifesteren, enge geluiden achter elke deur en in elke hoek, dreigende schaduwen en plotse schrikmomenten. Het zit allemaal vervat in deze film en lijkt dan ook op een samenraapsel van reeds gebruikte ideeën. Behalve dan die indrukmakende start dus, waarbij er een origineel apparaat wordt voorgesteld : een ouderwets uitziend apparaat voorzien van transistors en radiolampen dat gebruikt kan worden om te communiceren met overledenen. De getergde en wanhopige persoon die hiervan gebruik wil maken, om in contact te komen met zijn kinderen, ervaart al snel dat de gevolgen die voortvloeien uit het gebruik hiervan, minder aangenaam zijn dan hij verwacht had.

Het Verdict 4/10 
Links : IMDB
, Moviemeter 


Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen