Kingsman : The Secret Service (2014)
English Here ...

Genre
: Actie/Avontuur/Komedie
Land : UK

Cast
:
Colin Firth : Harry Hart
Taron Egerton : Gary "Eggsy" Unwin
Samuel L. Jackson : Valentine

Regisseur : Matthew Vaughn

Korte Inhoud

Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.


Mijn mening

I am offering you the opportunity to become a Kingsman.
A tailor?
A Kingsman agent.
Like a spy?
Of sorts. Interested?
You think I've got anything to lose?Ik ben nooit geen fan geweest van Bond films. Te proper, te saai en te stijf. Telkens kwam ook nog eens Q af met nieuwe uitvindingen die toevallig juist van pas kwamen in dezelfde film. Die zijn glazen bol wou ik ook wel eens hebben. Tevens zit elke film vol actie, maar daar kwam nooit een spatje bloed bij kijken (Voordat alle Bond-fanaten furieus reageren : ik geef eerlijk toe dat ik ze niet allemaal heb gezien, dus kan ik het ook verkeerd voorhebben). En in elke film paradeerden een bussel bloedmooie dames rond, maar nooit was er een millimeter aanstootgevend naakt te zien. “Kingsman : The Secret service” voelt aan als een soort James Bond, maar dan wel voorzien van al deze voorgaand aangehaalde feiten en een dosis buitensporige humor.
Het Verdict 8/10 
Links : IMDB
, Moviemeter 
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen