The Courier (2012)

 English HereKorte Inhoud
Een gespecialiseerde koerier wordt ingehuurd om een mysterieuze koffer af te leveren bij de meest gevreesde huurmoordenaar uit het misdaadmilieu.
Genre : Action
Land
: USA


Cast :
Jeffrey Dean Morgan : The courier
Til Schweiger : Lispy
Mickey Rourke : Maxwell

Regisseur :
Hany Abu-Assad

Mijn mening

De koerier leverde een lege doos af.

De acteerprestatie van Jeffrey Dean Morgan was nog te pruimen, maar het verhaal op zijn eigen is zo ver gezocht en riep meer vraagtekens op het einde dan eender welke film. Het begin was veelbelovend, de actie was er bij momenten wel en de martelscene vond ik dan weer zo belachelijk ... eerst een paar vingers met een knoflookpers bewerken, om dan fijntjes met zijn tweeën in de keuken een potje te gaan koken, niet beseffend dat de knoflookpers-geperste persoon wel eens (ja hoor) zichzelf zou kunnen bevrijden, en dan doodeenvoudig de keuken binnen zou lopen om dan die 2 keukenpieten simpelweg omver te knallen. Duhuh !


Het chinees vriendinnetje had ook geen rol van enige betekenis. Ook zo iets onzinnigs : bij het horen van het trieste nieuws dat de persoon die haar eigenlijk heeft groot gebracht, gestorven is, is de beste remedie om dan te beginnen rollebollen met de persoon die je eigenlijk pas hebt ontmoet. Raar ! 


En het zal wel aan mij liggen, maar het einde begreep ik niet meteen (eventjes terug moeten draaien) en de naam Mickey Rourke hadden ze van de filmposter mogen aflaten. Voor het overgrote deel alleen zijn rug (als het de zijne al was) gezien, om dan 3 minuten op te treden als een totaal mislukt uitziende Elvis. Trouwens, wat is die vent vreselijk lelijk geworden sinds "9 1/2 weeks". Lijkt wel of zijn aangezicht volledig met botox is ingespoten.

De zoveelste flut film.


Het verdict : 2 / 10
Links : IMDB , Moviemeter 
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten