Outcast (2014)

English Here ...

Genre
: Actie
Land : UK/VS
 
Cast
:
Nicolas Cage : Gallain
Hayden Christensen : Jacob
Yifei Liu : Lian

Regisseur
: Nick Powell

Korte Inhoud

Prinses Lian en haar jongere broer Zhao slaan op de vlucht wanneer hun vader, de keizer, wordt vermoord door zijn ambitieuze oudste zoon Shing. Achtervolgt door Shing's bewakers, vinden ze bescherming bij Arken, een geharde ridder die op zoek is naar zijn vroegere vriend en mentor, Gallain, die nu een beruchte bandiet is. Tijdens de barre tocht ontstaat er een onwaarschijnlijke romance tussen de verfijnde prinses en de norse krijger.

Mijn Mening 

Cage kan deze ook toevoegen aan zijn “Zinloze bijdrage aan nietszeggende film die voor geld in het laatje zorgt”-lijstje, want dit was een typische doorsnee film. Het is al een aantal weekjes geleden dat ik deze heb gezien, en om eerlijk te zijn kan ik me er bitter weinig van herinneren. Dat is meestal een teken dat het niet zo’n bijster goede film was, die weinig tot geen indruk heeft nagelaten. Over Cage zijn acteerprestaties kunnen we kort zijn. Zo kort als de tijdsspanne dat hij in de film aantrad. Bitter weinig dus en ook nog eens weinig overtuigend. Blijkbaar heeft Cage zich geschaard in het clubje van actiehelden die de ene zielloze flutfilm na de andere uitkiezen om wat kleingeld bijeen te scharen (met uitzondering van “Joe” naar ik vernomen heb). Zelfs het feit dat Anakin Skywalker vervaarlijk rondzwaait met een zwaard in deze avonturenfilm kan er niet voor zorgen dat het uiteindelijk resultaat ontgoochelend zwak is. Een pluspunt voor de talrijke aanwezige puberende tienermeisjes in het publiek, maar dat is dan ook het enige wat ik als positieve bijdrage kan bedenken.
 Get it on Amazon ...


Het Verdict 3/10
Links : IMDB, MoviemeterShare on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen