Contraband (2012)

 Engish HereKorte Inhoud
In een vorig leven smokkelde Chris Faraday illegale goederen via vrachtschepen het land in. Hij trouwde en bleef op het rechte pad. Maar wanneer zijn schoonbroer Andy een drugsdeal voor zijn meedogenloze baas Tim Briggs verknoeit, wordt Chris gedwongen om opnieuw te doen wat hij het beste kan om de schuld van Andy af te lossen.
Genre : Actie/Thriller
Land
: USA


Cast :
Mark Wahlberg : Chris Faraday
Kate Beckinsale : Kate Faraday
Ben Foster : Sebastian Abney
Giovanni Ribisi : Tim Briggs

Regisseur :
Baltasar Kormakur

Mijn mening

Mark Wahlberg op zijn best. "Contraband" is een prima misdaad-film met smokkel als klemtoon. Excellent gecaste acteurs waaronder Giovanni Ribisi. Prima rol in zijn precies zenuwachtige manier van doen. Hij zit precies altijd volgepompt met één of ander synthetische prul in zijn aderen.


Het basisidee is een beetje gestolen van "Gone in 60 Seconds" nl. een ex-crimineel die op het rechte pad zit, gaat weer terug naar zijn oude gewoonte om een familielid te helpen ... bwah ... kan ik mee leven. De actie-scenes zijn top en de sfeer in de film blijft spannend.
Prima film voor mijn part !


Het verdict : 6 / 10
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten