American Heist (2014)

English Here ...

Genre : Actie

Land : Canada
  
Cast
:
Hayden Christensen : James
Adrien Brody : Frankie
Tory Kittles : Ray

Regisseur
: Sarik Andreasyan


Korte Inhoud
Frankie en James zijn twee broers met een veelbewogen verleden. De een worstelt zich een weg naar normaliteit en de ander is pas vrijgelaten uit de gevangenis. Wanneer de een de ander meesleept in een noodlottige bankoverval door een bende gevaarlijke criminelen, onder leiding van Sugar, wordt de loyaliteit van de broers danig op de proef gesteld.
Mijn mening

“It was always me and you against the world.”

Verwacht je een goede film nadat je opgemerkt hebt wie de hoofdrollen spelen, dan kan ik je nu al waarschuwen. Dit is een bedroevend slechte film. Adrien Brody, Oscar winnaar voor zijn schitterende prestatie in “The Pianist”, en Christensen, die ontegenzeggelijk een virtuoos is in het hanteren van een lichtzwaard maar een présence tentoonspreidt die zonder probleem overtroffen wordt door pakweg Chewbacca, zijn dus geen garantie om er een genietbare film van te maken. De filmaffiche op zijn eigen is sowieso al een aanwijzing dat het een fletse B-film zou zijn. En hoezeer de beide heren ook getatoeëerd zijn en een woordenschat gebruiken die een gemiddelde kwajongen laat verbleken, komen ze toch nog altijd over als twee zachte eitjes.

Het Verdict 2/10
 

Links : IMDB, Moviemeter

Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen