Fright Night 2 (2013)

 English HereKorte Inhoud
Overdag is Gerri Dandridge een uiterst sexy professor, maar 's nachts transformeert ze in een bloeddorstige vampier. Als een groep studenten naar Roemenië vertrekken om daar te studeren, raken ze verstrikt in Gerri's web van lust en terreur.Charley en Ed trachten te verhinderen dat Gerri het bloed van een "Volle maan maagd" drinkt en er in baadt. Ze vragen de hulp in van Peter Vincent, de vampieren jager.

Genre
: Horror
Land
: USA


Cast :
Will Payne : Charley Brewster
Jaime Murray : Gerri Dandridge
Sean Power : Peter Vincent
Chris Waller : Ed Bates 'Evil'

Regisseur :
Eduardo Rodriguez

Mijn mening

De zoveelste vampierenfilm...


De remake uit 2011 van de originele cult-film uit 1985, vond ik al niet echt veel soeps. Dit vervolg hierop is dan ook voor mij een slap voorwendsel om geld in het laatje te brengen , terend op de cult-niveau klinkende filmtitel. Er is totaal niks vernieuwend of origineel aan deze film. Het is gewoon het zoveelste verhaal over vampieren met alle bekende clichés. Juist zoals in zijn voorganger zijn de SE's weer standaard en niks spectaculairs. Buiten één gegeven dat ik nog nooit gezien heb in zulke films : het voortbrengen van sonorachtig golven om op deze manier de 2 studenten te lokaliseren in de duistere tunnels. Dus toch een originele inbreng.


Het functioneel naakt en erotisme is dan weer een leveltje hoger dan deze uit 2011. Jaime Murray als de bijtgrage vampier is zelf eentje om in te bijten. Enorm njammie om naar te kijken. Maar haar functioneel naakt wordt dan weer niet expliciet getoond. Beetje jammer. Ik vrees echter dat deze strategische zet een manier is om het gebrek aan talent te verdoezelen.


Het is niet echt een gedrocht van een film en uiteindelijk is voor heel de filmindustrie één zaak enorm belangrijk nl. inkomsten. Ik heb dus geen probleem ermee dat er een slap afkooksel wordt gemaakt met een enorm laag budget, om de markt van liefhebbers van zulke films aan te boren. Alleen als je nog nooit een Fright Night episode hebt gezien, dan kijk naar de originele en laat dit links liggen.


Het verdict 3 /10
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten