Into the Storm (2014)

English Here ...

Genre
: Actie/Thriller
Land : VS

Cast
:
Sarah Wayne Callies : Allison
Richard Armitage : Gary
Jeremy Sumpter : Jacob

Regisseur
: Steven Quale

Korte Inhoud

In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado's. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. De meeste mensen zoeken een schuilplaats, maar sommigen gaan juist naar de tornado toe, voor dat ene, unieke shot.

Mijn mening

“Look at the size of that thing!
We're gonna be YouTube stars
for the rest of our lives!
Better than sex, Donk!
How would you know?”

Wervelwinden,tornado’s en tyfoons. Mannen die een echtscheiding achter de rug hebben zullen ze soms wel eens vergelijken met hun ex-vrouw : ze verschijnen ineens, ze verdwijnen weer plots en voor je het weet is heel je hebben en houden in rook opgegaan en blijf je berooid achter. Het zijn dus fenomenen die je liever kwijt dan rijk bent . Blijkbaar is het de schuld van de opwarming van de aarde (dat moet dan wel in de andere uithoeken zijn in de wereld, want waar ik woon blijft het toch koud,kil en merendeels nat) die ervoor zorgt dat tornado’s talrijker voorkomen en vooral het Amerikaanse vasteland teisteren. Hier in Europa hebben we er gelukkig minder last van. Het eten van soep met bruine bonen zorgt voor meer animo dan deze natuurverschijnselen. De tornado die je in “Into the storm” kan aanschouwen is van een uitzonderlijk groot kaliber en kan je dan ook moeilijk afdoen als een “storm in een glas water”. Maar als het de bedoeling was om de film “Twister” uit 1986 te overtreffen, dan zijn ze daar wel op alle vlakken in mislukt. Het is een trieste poging die volgepropt zit met saaie clichés, vreselijke vertolkingen met saaie en soms idiote dialogen, soms echt wel slechte CGI’s en onzinnige situaties.
Het verdict 3/10
Links : IMDB
, Moviemeter

 
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen