John Wick Chapter 3 – Parabellum (2019)


 English HereKorte Inhoud 
John Wick is op de vlucht geslagen, om twee redenen... hij wordt opgejaagd vanwege een wereldwijd beloofde prijs op zijn hoofd van maar liefst 14 miljoen dollar en voor het breken van een belangrijke regel van het Continental Hotel: het nemen van een leven in het hotel. John had al geëxecuteerd moeten zijn, ware het niet dat de manager van het Continental Hotel, Winston, hem één uur heeft gegeven voordat zijn lidmaatschap van het Continental wordt opgeheven en hij geen toegang meer heeft tot de diensten die deze geheime ondergrondse criminele gemeenschap biedt.

Genre : Actie
Land : VS

Cast


Keanu Reeves : John Wick
Halle Berry : Sofia
Laurence Fishburne : Bowery King
Ian McShane : Winston


Regisseur  
Chad Stahelski

Mijn mening


Het eerste deel van de "John Wick" saga was tenminste nog sprankelfris en origineel te noemen. Dat het verstand van een goudvis voldoende was om deze film te bekijken, nam ik er met plezier bij. De actie spatte van het scherm af en Keanu Reeves wervelde doorheen het beeld zodanig dat de lijkenstapel gestaag steeg. En dan had je ook nog het "Continental Hotel". Een tot de verbeelding sprekende locatie.

En dan kwam er "John Wick : Chapter 2". Een slap doorslagje van het origineel waarbij ik me de hele tijd afvroeg of ik niet alweer de eerste film aan het kijken was. En persoonlijk vond ik toen dat ze Wick op pensioen mochten sturen.


Tja, ik kon het toch niet laten om "Chapter 3" te bekijken. Actierijk is het wel .... maar voor mij is het toch genoeg geweest. Ik sla "Chapter 4" rustig over, als jullie het niet erg vinden !
PS. Meest aangename in deze film .... Halle Berry. Ze ziet er, ondanks haar leeftijd, nog altijd even njammie en verrukkelijk uit.


 
Het Verdict 5/10
Links : IMDB, Moviemeter

John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019) on IMDb

Geen opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Blogger.