Jurassic World (2015)
English Here ...

Genre
: Actie/Avontuur/SF
Land : VS

Cast
:
Chris Pratt : Owen
Bryce Dallas Howard : Claire
Vincent D'Onofrio : Hoskins

Regisseur
: Colin Trevorrow

Korte Inhoud

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.


Mijn mening 


Universal Pictures heeft zijn goocheldoos nog eens bovengehaald en weer een horde uitgestorven dinosaurussen , die door wetenschappelijke trucjes weer zijn herrezen, voor ons op het witte doek verzameld. Als je naar de inkomsten kijkt (naar het schijnt al 1 miljard dollar), lijkt het wel alsof iedereen er reikhalzend naar uitkeek om nog eens die prehistorische mastodonten te zien rond denderen. En ook al zijn wetenschappers er als de kippen bij om deze film met de grond gelijk te maken, omdat er een aantal zaken niet stroken met de werkelijkheid (niet alle opgevoerde dinosaurussen stammen uit het Jura tijdperk, de raptors waren niet groter dan een kalkoen en waren getooid met veren, de mug waaruit het DNA werd gehaald zoog niet eens bloed en de Mosasaurus was bijlange niet zo groot naar het schijnt), kan dat de pret niet bederven. Ik was er klaar voor om overweldigd te worden en voordat ik het wist, zat ik op de bodem van mijn zak popcorn, wat een goed teken is en een betrouwbare waardemeter als het over het entertainmentgehalte gaat van een bioscoopfilm.


 
Het Verdict 7/10 
Links : IMDB
, Moviemeter 

Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen