American muscle (2014)
English Here ...

Genre
: Actie
Land : VS

Cast
:
Nick Principe : John Falcon
Robin Sydney : Darling
Todd Farmer : Sam Falcon

Regisseur : Ravi Dhar

Korte Inhoud

Yucca Valley California. Een ex-gedetineerde, John Falcon (Nick Principe), heeft 10 jaar lang vastgezeten en zint in de daaropvolgende 24 uur op wraak tegen iedereen die verantwoordelijk is geweest voor zijn opsluiting ... waaronder zijn broer.


Mijn mening 

“You owe…you pay.”

“American Muscle” is een doodsimpele wraakfilm (de termen exploitatie en grindhouse worden gretig gebruikt) waarbij je je zeker niet moet verwachten aan een creatieve verhaallijn en gedenkwaardige vertolkingen. Het enige doel dat vooropgezet wordt bij zo’n een type film is om zo snel mogelijk en met een beperkt budget een gewelddadige film te creëren. Er is wel een publiek voor zulke films en zelf vind ik het ook wel eens plezant om zo’n verstand-op-nul film te kijken. In deze grauwe film ligt ook de nadruk op bruut geweld, bloederige afrekeningen en een portie vrouwelijk naakt. Wat me echter uitermate irriteerde na een bepaalde tijd was dat het geheel totaal onzinnig en wel enorm simplistisch overkwam. Van de meeste personages die je hier te zien krijgt, is de ontwikkeling van spieren niet evenredig aan die van de hersenen. De dommigheid die hier soms wordt getoond, werkt toch wel op de lachspieren.

  
Het Verdict 3/10 
Links : IMDB
, Moviemeter 


Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen