The Stranger (2014)English Here ...

Genre
: Horror/Mysterie
Land : Chili

Cast
:

Lorenza Izzo : Ana
Cristobal Tapia Montt : Martin
Ariel Levy : Caleb

Regisseur : Guillermo Amoedo

Korte Inhoud

Peter groeide op zonder vader. Hij heeft geen idee wie zijn vader was en waarom hij er niet voor hem was. Wanneer de mysterieuze man na zestien jaar afwezigheid thuis terugkeert, beginnen er ineens hele vreemde dingen te gebeuren met dodelijke gevolgen. Peters vader veroorzaakt een grote chaos in het kleine plaatsje.

Mijn mening

The Stranger” is zo’n typisch voorbeeld waarbij een originele benadering van een reeds veelgebruikt onderwerp in eerste instantie zorgt voor een kortstondige opwinding, dat dan evenwel in de kiem wordt gesmoord door een geduld eisend tempo, duister beeldmateriaal (alhoewel dat in dit geval nogal vanzelfsprekend is) en bovenal beroerde vertolkingen van enkele leden van de cast. In het begin had ik de indruk dat dit verhaal zich afspeelde ergens in Zuid-Amerika. Ik was naderhand  redelijk verwonderd toen ik vernam dat het zich echter situeerde ergens in Canada. Blijkt dat de Chileense regisseur Guillermo Amoedo het merendeel van de cast heeft gezocht binnen de Chileense bevolking. Vandaar de verwarring. Trouwens de klinkende titel “Eli Roth presents The Stranger” is ook niet een reden om terstond opgewonden te raken. Juist zoals bij “Clown” staat zijn naam prominent op de cover. Maar dit verzekerd geen kwalitatief, hoogstaand eindresultaat.Het Verdict 4/10 
Links : IMDB
, Moviemeter 

  
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, 49 years and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien (5y) and Filip (3y) I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie plaatsen