Alien Uprising (2012)

 English HereKorte Inhoud

Vrienden komen samen voor een avondje uit in een bar. Plotseling beginnen vreemde dingen te gebeuren. In de hele stad valt de electriciteit uit. Geen telefoons, geen licht, alleen duisternis. Vervolgens wordt de lucht verduisterd door schepen van buitenaardse indringers.
Genre : SF
Land
: UK


Cast :
Simon Phillips : Robin
Bianca Bree : Carrie
Sean Brosnan : Michael
Jean-Claude van Damme : George

Regisseur :
Dominic Burns

Mijn mening


Het maken en vertonen van films zoals Alien Uprising zou wettelijk verboden moeten worden !!!! Wat een verschrikking was me dit. Dit gaat zeker in de annalen van meest irritante en betekenisloze film ooit. Nog te zwijgen van de derderangs acteerprestaties. Wat doet een Jean-Claude van Damme in zo een vreselijke Z-film met waarschijnlijk geen enkel budget. Ik hoop van harte dat ze de mensen die dit in de bios hebben gezien tenminste hun geld hebben teruggegeven. Het leek me eerder een eindejaarswerk van een student op de filmschool.

  Qua SF is het enorm beperkt en zien de effecten er uit als in de Star Trek afleveringen van de jaren 70. Het eerste half uur is een zicht op het sociale leven van enkele jongere mensen in een dancing en in de slaapkamers, met een eindeloos geëmmer over niks. Dan is er een algemene stroomuitval in de hele UK en de volgende avond is er een eigenaardig lichtschijnsel waarna een omgekeerde stoomketel in de lucht hangt.  


De rest van de film is zo enorm slecht geacteerd en overdreven. Dan is er zogezegd een massahysterie bij een supermarkt. De nieuwe release van de Playstation zag er miljoen keer erger uit dan dit. JcVd ontploft door een groene straal ... hoogst origineel. En Area 51 wordt er ook nog bijgehaald. Er vliegen dan ook nog oubollig uitziende UFO`s rond met tentakels.Enigste positieve punt was het gevecht tussen Sean Brosnan en een geïnfiltreerde alien. Goede raad : doe geen moeite om hier aan te beginnen. Verlies van tijd en energie.


Het verdict 0/10
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten