Coffee Town (2012)


Korte Inhoud English Here
Drie vrienden, die de tijd voornamelijk doden met onzinnige gesprekken, ontmoeten elkaar structureel in de lokale koffieshop waar ze koffie drinken en gebruik maken van de gratis wifi. Als er plannen zijn waaruit blijkt dat de horecagelegenheid veranderd gaat worden in een bistro, komen ze in actie. Ze besluiten de zaak te beroven, om de buurt in een kwaad daglicht te stellen en zo de verandering tegen te gaan.

Genre : Komedie
Land
: USA


Cast :
Glenn Howerton : Will
Steve Little : Chad
Ben Schwartz : Gino

Regisseur :
Brad CopelandMijn mening

Amerikaanse humor spreekt me niet zo echt aan (Sitcom Friends uitgezonderd) maar bij deze film had ik toch een aantal grinik en glimlach momenten. En echt tranengelachen met de overval zelf.


Een freelancer die een koffiebar als bureel gebruikt, een nerd die de rookpauze misbruik en een geschifte politieagent. Dat zijn de hoofdrolspelers waar alles rond draait.
Een aaneenschakeling van weirdo conversaties en one-liners.
Schitterend vond ik Josh Perry.

Geen echte dijenkletser maar gelukkig ook geen platvloerse humor.


Het verdict : 5 / 10
Links : IMDB , Moviemeter  

Coffee Town (2013) on IMDb
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten