Sofia (2012)

 English HereKorte Inhoud
Robert Diggs, een voormalig FBI-agent die nu als detective werkt, krijgt te maken met een onbekende die terroristen vermoordt in Sofia, Bulgarije. Het betreft terroristen die op Amerika's lijst van meeste gezochte personen staan. Tijdens zijn zoektocht naar de moordenaar komt hij in aanraking met de sexy, roodharige buikdanseres Ursula. Dankzij haar kan hij voor het eerst omgaan met de pijnlijke herinnering aan de tragische dood van zijn vrouw.

Genre : Actie/Thriller
Land
: USA


Cast :
Christian Slater : Robert
Donald Sutherland : Ambassador Ashdown
Elika Portnoy : Vicky

Regisseur :
Isaac Florentine

Alternatieve titel : Assassin's Bullet

Mijn mening

Christian Slater en Donald Sutherland in dezelfde film ... dat kon niet slecht zijn.
Het was nog erger dan slecht. Wat een verschrikkelijke B-film was me dit.
Voor wie buikdansen wil leren, aanschaffen die film. Er zit genoeg lesmateriaal in.


Ook nog eens voorzien van een aantal lachwekkende blunders : een VHS-tape die in brand vliegt nadat het in kokend water is geworpen. Een lerares die haar halve bips bloot geeft waar een tattoo te zien is. Naderhand blijkt deze ook de buikdanseres te zijn, maar waar is die tattoo naartoe ? Ik had een Deja-vu gevoel terug naar de jaren 80 toen je van deze flop-films bij je lokale VHS-boer kon huren met de honderden.
Snel vergeten deze handel.


Het verdict : 0 / 10
Links : IMDB , Moviemeter
Share on Google Plus

About Peter Pluymers

I'm Peter, born in 1966 and living in Belgium. I'm married with Veronika and together we have two lovely kids , Karolien and Filip. I'm a big movie-fan. That's why I created a blog on blogger. It's fun writing for it. This is the adress and here you'll find the English version. Day by day you'll see new movies being added to it. A suggestion or a correction is always welcome, since my English isn't that perfect :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten